Survivor România, ediția de duminică, 30 mai 2021. Tensiuni care se lasă cu o eliminare

Este seara eliminării la Survivor România 2021. Un concurent va fi eliminat din competiție. Poate fi un Războinic sau un Faimos, dar totul ține de votul telespectatorilor. Adelina Damian și Andreea Lodbă sunt cele două concurente propuse spre eliminare.

Cine părăsește Survivor România, în ediția din 30 mai
În Consiliul de Eliminare de la Survivor România sezonul 2, ediția de duminică, 30 mai 2021, au intrat Faimoasa Andreea Lodbă și Războinica Adelina Damian. Se anunță o seară grea pentru cele două concurente, pentru că ambele își doresc să rămână în competiție.

În această ediție are loc jocul pentru comunicare, o miză extrem de importantă atât pentru Faimoși, cât și pentru Războinici. Cu toții își doresc enorm să ia legătura cu familia, cu cei dragi care îi așteaptă acasă și îi privesc cu sufletul la gura, din fața micilor ecrane.

Deși părea că s-au liniștit, tensiunile dintre Ștefan, Sebastian și Zannidache ies din nou la suprafață și vor avea loc nou schimburi de replici.

Andreea și Adelina propuse spre eliminare
Cele două concurente propuse spre eliminare sunt Andreea și Adelina. Amândouă au dat de înțeles că sunt resemnate cu decizia colegilor lor, dar au ținut să precizeze că își doresc să mai rămână în competiție.

Din punct de vedere al punctelor aduse în echipă, săptămâna aceasta nu a fost una reușită nici pentru Andreea de la Faimoși, nici pentru Adelina de la Războinici.

Nu știu, mă încearcă și un plâns și un răs, e foarte ciudat. Există în viața lucruri interesante și lucruri importante, și cumva am simțit că maturizarea a venit când mi-am dat seama cum să fac diferența ele, sau să-mi dau seama care sunt lucrurile interesante și care sunt importante, a spus Adelina când a aflat ca este nominalizată spre eliminare.

Andreea Lodbă de la Faimoși a spus că se aștepta să fie nominalizată de către coechipierii săi pentru că este cea mai nou venită în competiție și nu a avut timp să demonstreze prea multe. Andreea se gândește, totuși, că fiind și un Războinic nominalizat, are șanse mai mari să nu plece ea acasă.

Citește și: Cum arată iubita lui Daniel Pavel

Mă așteptam la asta. E normal să fie așa. Sunt cea mai nou venită în echipă. Sunt cea care a reușit să demonstreze cel mai putin pe treseu, de aceea nu o să-i condamn. Dacă va fi să plec, știu cu siguranță că mă întorc acasă, a spus Andreea Lodbă în Consiliul de eliminare.

Duminică, 30 mai 2021, are loc ultima ediție Survivor din această săptămână. Este meci pentru comunicare și seară de eliminare.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *