Razvan Botezatu iese din nou la atac si o apara pe Raluca Dumitru in scandalul cu Culita Sterp: „El este singurul care este fals si care face strategii. Si Cucu, alt pervers…”

Dupa ce mai multi Faimosi pintre care Cucu si Irisha au spus despre Raluca Dumitru ca are o strategie clara pentru a ramane in competitia Survivor Romania 2021 cat mai mult, a venit si randul lui Culita sa ii spuna in fata ca este o coechipiera duplicitara, mai exact „fake” aratand cu degentul spre toti concurentii care stiu si sustin acest lucru, moment in care Raluca a rabufnit si intr-un gest necontrolat i-a zvarlit cu nisip spre ochi cu piciorul.

Citeste si: Razvan Botezatu da de pamant cu Irisha dupa ce a auzit declaratiile fostei Faimoase: „Am vazut-o la aeroport, era deja figuranta…” Ce acuzatii grave le aduce el Irishei si Elenei Marin

„Băi, ce e cu asta? Ce ești așa țărancă? Ce-i comportamentul ăsta de mahala, femeie?!”, a spus Culiță.

„Ești cea mai falsă persoană din lume… din echipa asta tu ai fi”, îi spune Culiță Sterp colegei sale Raluca, în timpul jocului de recompensă de la Survivor România.

„Ești singura persoană care spune că sunt fake,” a spus Raluca enervata.

Dupa ce a vazut scenele in care Raluca era acuzata de catre Culita si Cucu ca este o persoana falsa si sta si asculta dupa copaci, Razvan Botezatu, cel mai bun prieten al Faimoasei s-a dezlantuit:” Să nu uităm câteva lucruri: Culiță l-a trădat și pe Jador la Survivor! Despre ce strategii vorbim: Cine este fals? Păi Culiță Sterp ncearcă să o scoată pe Raluca din concurs și o provoacă în

fiecare moment. El este singurul care este fals și care face strategii peste strategii.

Și Cucu e un alt pervers. A venit de puțin timp și face strategii și aruncă cu noroi, dar el e singurul care bârfește. Raluca Dumitru nu a zis nimic de Cucu. Dar Cucu, în fața tuturor e doar lapte și miere, iar pe la spate, în testimoniale, aruncă bombe ca să manipuleze părerea telespectatorilor”, susține Răzvan Botezatu.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *