Razvan Botezatu da de pamant cu Irisha dupa ce a auzit declaratiile fostei Faimoase: „Am vazut-o la aeroport, era deja figuranta…” Ce acuzatii grave le aduce el Irishei si Elenei Marin

Razvan Botezatu a criticat-o dur pe Irisha dupa ce a spus ca Raluca Dumitru imparte mancarea cu Zanni si Sebastian Chitosca pentru a intra in gratiile lor ca sa nu fie eliminata.

Mai mult, Razvan o ataca si pe Elena Marin dupa ce Raluca si Faimoasa au avut un conflict in camp.

Razvan Botezatu, critici dure la adresa Irishei

Irisha uită cumva că Raluca Dumitru a făcut-o celebră? Că Raluca îi ruga pe șefii ei de la emisiune să o aducă, ca să o ajute? Irisha făcea orice, pe atunci, să devină celebră, iar acum, ca nesimțita, o atacă pe Raluca Dumitru. Urât, urât de tot. Să fim serioși, Raluca a decis să împartă mâncarea, ce a făcut? Vreo crimă? Acolo este Survivor, nu vreun podium de modă! Raluca și-a făcut și ea o strategie, nu văd ce e rău în asta, iar dacă ea a decis să împartă, înseamnă că a gândit acest lucru cu mare atenție. Îi sunt alături 100%, cred că Irisha vorbește doar din gelozie. La aeroport am văzut-o pe Irisha, era deja figurantă, era cu nasul pe sus. Uitase că Raluca a ajutat-o, vorbea cu ea din vârful buzelor. Îmi venea să îi spun vreo două cuvinte, dar apoi îmi aminteam ce făcea la emisiune doar, doar să fie băgată în seamă și mi-am spus că nu are rost să intru în discuții. ”

Cat despre Elena Marin, Razvan Botezatu a taxat-o aspru deoarece considera ca se victimizeaza prea mult si nu vede de fapt ce greseste incat ceilalti mereu au ceva impotriva ei.

Elena Marin a intrat in gura lui Razvan Botezatu

Elena Marin plânge, Elena Marin e atacată… Doar asta aud. Dar nimeni nu spune de ce este atacată. Adică, Elena, când a intrat Raluca la Survivor a fost corectă cu fosta ei colegă? Normal că Raluca nu o iartă pentru ce i-a spus, pe atunci.

Elena Marin i-a turnat venin în ureche lui Ștefan și am văzut cu toții ce s-a întâmplat. Ștefan a sărit să îl bată pe Zanni din cauza Elenei, nu pentru că i s-ar fi pus lui pata pe ăla. La Faimoși, situația este critică, Elena i-a învrăjbit pe toți, ea este de vină pentru că Ștefan sare la bătaie. Înțeleg că e Survivor, că se petrece în junglă, dar, totuși, vorbim de niște oameni”, a declarat Razvan Botezatu pentru fanatik.ro.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *