Pe el îl vezi la tv, dar iată cum arată iubita lui Daniel Pavel de la Survivor

Cum arată iubita lui Daniel Pavel de la Survivor. El este un prezentator tv foarte popular, care apare pe micile ecrane de joi până duminică, la cârma show-ului Survivor România 2021, dar cum arată iubita lui Daniel Pavel. Nu este persoană publică și, spre deosebire de partenerul ei, ea stă în spatele micilor ecrane.

Cum arată iubita lui Daniel Pavel, prezentatorul Survivor
Iubita lui Daniel Pavel lucrează la o companie din Viena și este o tipă pasionată de sport. Se pare că cei doi au mai multe în comun, pentru că și prezentatorul tv este un împătimit al sportului. Iubita lui Daniel Pavel se numește Maria Ghiletchi și este basarabeancă.

Pe lângă faptul că are o frumusețe naturală care nu poate fi trecută cu vederea, Maria este și femeie de carieră. Lucrează la Viena, la cel mai puternic furnizor local de servicii supply chian.

De ce nu l-a însoțit Maria pe Daniel Pavel la Survivor
Se pare că acesta este și motivul pentru care tânăra nu l-a putut însoți pe iubitul ei în aventura din Republica Dominicană. Prezentatorul ar fi putut să o ia pe partenera lui să-i fie alături în timpul în care au loc filmări pentru Survivor România – sezonul 2, însă Maria nu a făcut asta din cauza job-ului pe care îl are în Viena.

Daniel Pavel este foarte încântat de relația lor chiar dacă aceasta se întâmplă, în anumite perioade, la distanță.

Pot spune că am fost destul de itineranți în acești ani. Am jucat un fel de-a v-ați ascunselea, prin câteva orașe europene. Unde ajungeam eu, venea și ea, și invers. Fie eu, fie ea, săream mai departe, ea sau eu ziceam: „okay, merg și eu acolo. Ne vedem. Au fost așa: Sibiu, București, Vamă, Varșovia, Bratislava și Viena, a declarat Daniel Pavel pentru revista Viva!

Daniel Pavel este prezentatorul sezonului II al show-ului Survivor România de la Kanal D. Emisiunea este în plină desfășurare. Duminică, 30 mai 2021, de la orele 20.00 are loc o nouă ediție.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *