O țineți minte? Cum arată și cu ce se ocupă acum celebra Anahi din telenovela Rebelde

Rebelde este o telenovelă mexicană care a făcut furori în perioada 2004-2006 și a avut în centrul ei un grup de liceeni cu probleme specifice vârstei. Una dintre actrițele principale ale acestei producții a fost Anahi, care a jucat rolul răsfățatei Mia Colucci. După succesul răsunător din Rebelde, Anahi și-a continuat cariera în actorie și a atins etape importante în viața personală.

Ce mai face celebra Anahi din Rebelde
Celebra actriță din telenovela mexicană Rebelde are acum 37 de ani, dar arată la fel ca atunci când o interpreta pe răsfățata Mia Colucci din RBD. Anahi este soție și mamă a doi copii de care este foarte mândră.

Vedeta este activă pe rețelele de socializare unde îi ține la curent pe fanii ei, cu noutăți din viața personală.

Grației telenovelei Rebelde, Anahi a căpătat o notorietate deosebită pe care și-a păstrat-o de-a lungul anilor. Actrița s-a căsătorit în 2015 cu Manuel Velasco Coello și împreună au doi copii.

Anahi a făcut parte din grupul Rebelde până la destrămarea acestuia, care s-a întâmplat la sfârșitul anului 2008. Ultimul concert al trupei a avut loc pe 21 decembrie 2008 în Madrid, Spania. În luna noiembrie a anului 2008, Anahi a înregistrat o piesa alături de colega sa Dulce Maria și Tiziano Ferro numită „El Regalo Màs Grande”.

În telenovelă, Mia – o tipă egoistă și prost crescută, îl cunoaște pe Miguel Arango, un tânăr care ajunge la colegiu cu ajutorul unei burse. Simplitatea lui o face pe Mia să-și schimbe comportamentul. Între ei este o dragoste la prima vedere pe care ambii o neagă foarte mult timp.

Acțiune se centrează și pe relația plină de animozități dintre Mia și Roberta, care se va transforma, pe final, într-o prietenie adevărată.

Fenomenul Rebelde
Rebelde a fost cu adevărat un fenomen mai ales în rândul adolescenților. Telenovela mexicană creată de Televisa a fost transmisă din 4 octombrie 2004 până pe 2 iunie 2006.

În Mexic, ultimul episod al serialului a fost transmis pe 2 iunie 2006, iar în România, ultimul episod a fost difuzat pe 9 aprilie 2007.

Datorită succesului pe care l-a avut telenovela, a apărut grupul RBD care a lansat mai multe albume în spaniolă, engleză și portugheză.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *