Imagine revoltătoare dintr-un supermarket din sectorul 1. Șobolanii mănâncă de pe rafturi

O fotografie de-a dreptul revoltătoare a zguduit astăzi internetul: doi șobolani mănâncă dintr-un covrig de pe rafturile unui magazin din sectorul 1 al Capitalei.

Ce spun administratorii unității
După ce această imagine a circulat toată ziua pe rețelele de socializare, reprezentanții magazinului au clarificat situația printr-un comunicat. Aceștia și-au cerut scuze de la clienți și au ținut să precizeze că magazinul a fost închis pentru deratizare.

Totodată, conducerea supermarketului susține că magazinul este deratizat mult mai frecvent decât prevedere legea din cauza situației îngrijorătoare din sectorul 1. cu toate acestea, factorii externi nu pot fi controlați în totalitate și astfel se ajunge la situații șocante precum cea de astăzi.

„Intervenim frecvent în magazinele noastre cu soluții de deratizare la un interval mult mai des decât prevederile legale, mai ales că în anumite zone sunt foarte multe surse externe pe care nu le putem controla”, a transmis compania într-un comunicat.

De multe săptămâni în Sectorul 1 al Capitalei situația este dezastruoasă. Asta din cauza unui scandal izbucnit între Primărie și societatea de salubrizare Romprest, care refuză să ridice gunoiul invocând restanțe de plată.

S-au format munți de deșeuri pe străzile din sector și atât Romprest cât și Primăria au fost amendate de către Garda de Mediu. Inițial, primarul Clotilde Armand a susținut că acesta este un fake news, iar primăria nu a fost amendată.

Din păcate locuitorii din sector sunt cei care au cel mai mult de suferit de pe urma acestui dezastru. Sectorul 1 se transformă pe zi ce trece într-un adevărat pericol epidemiologic.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *