Fiica cea mare a lui Cabral este foarte supărată. De ce nu mai vorbește adolescenta cu tatăl ei

Cabral este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV din țara noastră. Trăiește acum una dintre cele mai frumoase perioade din viața lui, de când a aflat că va deveni din nou tătic, pentru a treia oară. Deși lucrurile merg foarte bine pentru el, se pare că mai există și ceva probleme cu fiica sa cea mare, care nu vrea să vorbească cu el deloc.

Cabral și fiica sa cea mare au probleme
Cabral va deveni tătic pentru a treia oară. Soția sa, Andreea Ibacka, îi va dărui al doilea copil și sunt în culmea fericirii de când au aflat marea veste. Celebrul prezentator TV mai are o fată din prima căsătorie, care este deja o adolescentă în toată firea.

Inoke locuiește cu mama ei, dar are o relație bună și cu tatăl său, precum și cu sora ei mai mică. Cu toate acestea, tânăra nu pare a fi în cea mai bună formă acum, pentru că nu mai vorbește de ceva timp cu tatăl ei. Cabral spune că are o perioadă mai grea, dar sigur se bucură pentru faptul că va deveni din nou sora mai mare.

Namiko, în schimb, este foarte fericită de când a aflat că va avea un partener de joacă și abia așteaptă să-și cunoască surioara sau frățiorul.

„Am anunțat-o pe Namiko. E nerăbdătoare. Acum mă întreabă în fiecare zi, dimineața, când vine bebe să se joace. Sunt pe lista neagră aici, la fata cea mare, că e supărată pe mine și nu comunicăm. Așa sunteți voi când sunteți… Are 18 ani, face 19.

Nu sunt popular, nu sunt ce trebuie la casa omului. Da, știe, a aflat (n.r. – că Andreea Ibacka este însărcinată). O să aflăm dacă are vreo reacție. E perioada aceea dificilă în viață…’, a declarat Cabral.

Cabral, primele declarații despre sexul celui de-al treilea copil
Cabral, în vârstă de 43 de ani și Andreea Ibacka, în vârstă de 35 de ani, vor deveni din nou părinți în toamna anului acesta. Realizatorul TV a făcut primele declarații despre sexul celui de-al treilea copil, a cărui venire pe lume le-a schimbat complet viața viitorilor părinți.

Cei doi au aflat că Andreea este însărcinată în timp ce se aflau la o terasă, unde le venea să țipe de bucurie și să împărtășească vestea cu toți. Deși sarcina este avansată, Andreea și Cabral vor să mai aștepte până la aflarea sexului copilului, să-și testeze răbdarea.

Apropiații spun că prezentatorul și-ar dori un băiat, pentru a mai avea parte de o schimbare, dar el mărturisește că își dorește doar ca sarcina să evolueze bine și cel mic să fie sănătos, indiferent de gen.

„Nu am aflat sexul copilului încă, pentru că nu ne-a interesat această problemă. Bine că e sănătos, e în parametri. (…) Fiecare cu damblaua lui. Probabil că o să ne intereseze la un moment dat, nu o să ne țină răbdarea asta. Sănătos să fie.

Eu sunt obișnuit cu fete. Aia mare e bine, asta mică e bine, să vedem ce o să urmeze. Cum să zic, mi-e mai ușor să fie tot fată. Toată lumea zice: «Sigur vrei băiat!». Nu contează, că nu e de la mine. Ce-o fi să fie, să fie. Până la urmă, ți-e puțin teamă de necunoscut. Văd și eu în parc cum sunt băieții.,” a declarat Cabral.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *