Ce s-a ales de atelierul de creație a lui Răzvan Ciobanu. Investise mulți bani în acel spațiu

Răzvan Ciobanu a fost unul dintre cei mai cunoscuți creator de modă român, care a murit în urma unui accident rutier cumplit, în timp ce se întorcea de pe litoralul românesc. Designerul își deschisese în București un atelier de creație impresionant, făcut după gustul său, în zona Piața Romană din Capitală.

Ce s-a ales de atelierul lui Răzvan Ciobanu
Atelierul era o realizare mare pentru Răzvan Ciobanu care îl amenajase într-un mod cu totul deosebit. Mobilier cu piele de ponei, masă în formă de porc, lămpi cu aripi, canapele pline de paiete și un tavan spectaculos, decorat cu crengi vopsite.

În atelierul din Piața Romană, Răzvan Ciobanu își ținea creațiile. Pentru creatorul de modă, atelierul era a doua lui casă. Nu de puține ori a spus că i se întâmplă să rămână peste noapte în locul unde își punea imaginația și ideile în practică.

Atelierul este avangardist. Stau mai mult aici, decât acasă, recunosc, doar că nu am pat. Mai dorm pe fotoliu. Totul e făcut de mine, după gustul, chipul şi asemănarea mea, spunea Răzvan Ciobanu.

După decesul său fulgerător, în urma unui cumplit accident rutier, nu a mai avut cine să se ocupe de atelierul lui Răzvan Ciobanu. Îndurerați, părinții lui au mers în locul atât de iubit de Răzvan, și au strâns în pachete tot ceea ce i-a aparținut creatorului de modă.

Răzvan Ciobanu a murit pe 29 aprilie 2019
S-au împlinit doi ani de când creatorul de modă, Răzvan Ciobanu, s-a stins din viață într-un cumplit accident rutier. Ciobanu se întorcea de la mare și a murit la intrarea în localitatea Săcele, a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat cu mașina. Creatorul de modă nu purta centura de siguranță. El era singur în autoturism. Ulterior, avocata lui Răzvan Ciobanu a declarat că acesta făcuse un atac cerebral și era mort când s-a izbit de copaci și s-a răsturnat cu mașina.

Presupunerea este că toate organele interne i-au fost distruse, pentru că el a făcut infarct înainte să intre. Deci, el, practic, când a intrat pe acea bucată de drum, a suferit un atac cerebral. Din acea cauză, era și poziția de rigor mortis. El era deja mort, preciza Laura Vicol.

Răzvan Ciobanu a lăsat în urma sa o carieră impresionantă și foarte multe femei care i-au purtat și îi poartă creațiile.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *