Ce este blocajul în destin și cum scapi de probleme. Lidia Fecioru îți spune ce să faci

Pe cât de frumoasă, pe atât de provocatoare. Asta este viața omului, cu bune și rele, dar uneori problemele par că nu se mai termină și atunci intrăm într-un impas. Ei bine, despre asta a vorbit bioenergoterapeutul Lidia Fecioru la Antena3, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse.

Ce este blocajul în destin
Lidia Fecioru spune că problemele cu care se confruntă oamenii, mai ales când sunt multe odată și par că nu se mai termină își au sursa într-un blocaj al destinului. Sunt praguri ale destinului peste care trebuie să trecem singuri, pentru că ori nu are cine să ne ajute, ori nu poate să o facă.

Trebuie să știți că nu poți, cu forța, nici să-i dai unui om, nici să-i iei din ceea ce ține de partea asta sufletească, energetică. Dacă omul nu-ți cere ajutorul înseamnă că nu vrea să fie ajutat în acel moment. Dacă nu îți cere ajutorul înseamnă că este pragul lui în destin pe care trebuie să-l treacă obligatoriu, a spus Lidia Fecioru la Antena 3.

Cum scapi de blocajul în destin
Bioenergoterapeutul spune că este important în viață să avem scopuri, obiective, mereu o dorință de îndeplinit. Lidia Fecioru crede că fără un obiectiv clar nu ajungem nicăieri, ne plafonăm și așteptăm să ni se întâmple minuni.

Te-ar putea interesa și: Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici, tradiții pe care să le respecți de Paște

De asemenea, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, Lidia Fecioru a declarat că noi suntem cei care ne croim drumul în viață și tot noi îi alegem pe cei care să ne stea alături pe acest drum.

Un drum fără țeluri este un drum blocat care nu va duce nicăieri. Pune-ți dorințele pe hârtie și fă în așa fel încât să devină realitate.

Lidia Fecioru a mai spus, cu altă ocazie, că o aură puternică ne ține departe de boli și că atunci când suntem vulnerabili, aura noastră se subțiază.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *