Caz șocant. O româncă dispărută în Serbia a fost găsită îngropată în spatele unei casei

O crimă îngrozitoare a fost descoperită de poliția din Serbia după ce o româncă, MH, de 53 de ani, a fost dată dispărută în Banatul sârbesc. Românca locuia de zece ani în Pancevo și avea o tarabă la piața de vechituri din oraș.
Luni, ea le-a spus vecinilor de tarabă că merge la casa contabilei ei, pentru a rezolva mai multe probleme cu aceasta. De atunci n-a mai fost văzută, scrie Libertatea.

Polițiștii i-au descoperit trupul în spatele casei contabilei.

Cei doi criminali, mamă și fiu, prestau servicii de contabilitate în Pancevo. Crima a pornit de la cei 20.000 de euro pe care românca le-a dat-o criminalilor pentru a-și plăti impozitele la stat, potrivit Mediafax .

Cei doi criminali, suspectați că au mai multe ucideri la activ
Cei doi criminali, Bogdanka G. (68 de ani) și fiul ei Bogdan M.
(46 de ani) au fost arestați și sunt acuzați de uciderea româncei.

Poliția suspectează că femeia a fost atacată în casă de fiul contabilei. Cel mai probabil a lovit-o mai întâi de mai multe ori cu o cărămidă, apoi a dat-o cu capul de pereți și de podea. Românca a murit, iar trupul ei a fost îngropat de cei doi în curtea din spatele casei și acoperit cu plăci de beton.

Cei doi criminali sunt suspectați de poliția sârbă că au mai multe asasinate la activ, potrivit Mediafax. Polițiștii verifică acum și curțile celorlalte proprietăți, fiind posibil să descopere alte cadavre îngropate.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *