Actrița Natașa Raab e devastată. De ce s-ar putea să nu mai apară în reclamele care au consacrat-o (exclusiv)

Natașa Raab, cunoscută drept Coana Chiva de o țară întreagă, este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Deși aceasta ar putea să se bucure de succes și acum, ea se confruntă cu o boală autoimună ce i-a afectat grav proiectele de care se ocupa. Aceasta duce momentan o viață extrem de grea și încearcă să meargă mai departe, chiar dacă este devastată pentru că s-ar putea să nu mai apară în reclamele ce au consacrat-o.

Ce se întâmplă cu actrița Natașa Raab

Natașa Raab, în vârstă de 67 de ani, se confruntă cu probleme de sănătate foarte grave. Aceasta și-ar dori să revină pe scenă și să reia seria spoturilor publicitare pentru o cunoscută firmă de lactate, dar o împiedică faptul că a fost diagnosticată cu o teribilă boală autoimună. Actrița este extrem de supărată pentru că telefonul nu mai sună în timp ce este tratată pentru a ține sub control problemele.

”Ultima colaborare cu firma de lactate am avut-o vara trecută. Acum aștept. Dar, nu cred că mă vor mai căuta, vom vedea. Sunt la Craiova, mă bucur că tratamentul pentru boala mea este bun, vorbesc mai bine.”, a zis actrița pentru Impact.

Actrița a devenit una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi după ce a jucat pe scena Teatrului Național ‘Marin Sorescu’ din Craiova, dar și în serialele ‘Lumini și umbre’ și ‘Inimă de țigan’. Toată lumea o recunoaște din reclama în care o joacă pe Coana Chiva, rol pe care l-a obținut la un casting la care au participat peste 1000 de persoane. Deși ar trebui să o ducă foarte bine, aceasta a recunoscut că nu totul este așa cum credeau mulți. ”Nu am bani mulți, dar mergem înainte!”, a mai spus ea.

Momente dramatice pentru Natașa Raab. Și-a pierdut soțul și fratele

Boala autoimună ce îi afectează grav memoria și vorbirea i s-a declanșat după moartea soțului, pe care l-a adorat. Aceasta și partenerul ei de viață au avut o relație foarte frumoasă, astfel că actrița a suferit enorm după ce soțul ei s-a stins în urma luptei cu cancerul la vezică.

”Mi-a murit soțul, acum doi ani, a avut cancer la vezică, s-a stins foarte repede. M-a lăsat singură, este foarte grea viața fără el, sunt foarte tristă. De la tristețe și șocul pierderii omului drag mi s-a declașat o boală autoimună, din cauza căreia vorbesc cu mare greutate.”, a adăugat actrița.

Dramele nu s-au terminat aici pentru cunoscuta Natașa Raab. Actrița și-a pierdut și fratele la doar 54 de ani în decembrie 2020, așa că pe lângă faptul că a trebuit să se confrunte cu moartea persoanei iubite, ea a mai încasat o lovitură și s-a trezit în fața unei provocări ce i-a pricinuit foarte multă durere.

”Pe 20 decembrie 2020 a murit și fratele meu, avea doar 54 de ani, dragul de el, s-a stins din viață, mă doare sufletul, am încercat să facem tot posibilul să-l vindecăm, dar a avut cancer, avea tumoră la pancreas, nu s-a mai putut face nimic”, ne-a mai povestit ea.

Drama actriței Natașa Raab. De ce nu a putut să devină mămică

Deși și-a dorit copii, actrița cunoscută drept Coana Chiva nu a putut să se bucure de urmași după ce a suferit de o boală crâncenă în tinerețe. Natașa Raab s-a luptat cu cancerul ovarian, dar a scăpat datorită soțului ei ce era de profesie medic. Din păcate, ea nu a mai putut să devină mămică din cauza problemelor de sănătate.

„Mi-am dorit foarte mult copii şi ultima mea şansă s-a dus atunci. Norocul meu a fost că soţul meu, fiind medic, şi-a dat seama că ceva nu este în ordine. M-am mişcat destul de repede şi m-am operat. Cred că Doamne Doamne a fost lângă mine, la fel şi soţul meu, care m-a pus să fac nişte citostatice postoperator. Acest lucru mi-a dat şanse să lupt cu aceste celule canceroase”, spunea ea în trecut pentru Prima TV.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *